Jaké andělské dekorace si vybrat pro svůj domov?

Poohlížíte se po andělských dekoracích? Poradíme vám, který z nich si vybrat pro svůj domov. Některé andělské dekorace vám přitom nebudou dělat radost pouze o Vánocích nebo v zimním období, ale v průběhu celého roku. Kterými dekoracemi s motivem anděla si tedy můžete zkrášlit svůj dům či byt?

jake-dekorace-si-vybrat-pro-svuj-domov

Andělé a andílci jako vánoční dekorace

V prvé řadě si můžete pořídit dekorativní sošku anděla nebo dekorativní figurku anděla, které jsou opravdu pěknými vánočními dekoracemi. Ve vašem svátečně vyzdobeném domovu se bude vyjímat figurka anděla z keramiky, textilu i vosku. Vyzdobte si jimi jídelní stůl, konferenční stolek nebo komodu. Postavit je můžete také na police nebo na vnitřní okenní parapet. 

Tyto andělské dekorace můžete ponechat samostatně, nebo je zkombinovat s dalšími vánočními dekoracemi, a vytvořit tak jedinečné vánoční aranžmá. Figurkám anděla sluší například kombinace s přírodním materiálem, jako je dřevo, větvičky a jehličí. Anděly a andílky můžete rovněž doplnit o vintage vánoční ozdoby či o lesklé a třpytivé vánoční baňky. 

hledate-tipy-na-andelske-dekorace

Celoroční dekorace anděla do bytu: Vsaďte na některé bytové doplňky

Hledáte andělské dekorace, které budou krášlit váš domov po celý rok? Rozhodnout se můžete hned pro několik bytových dekorací anděla. Kromě klasické keramické figurky anděla se například ve vašem obývacím pokoji, ve vaší ložnici nebo ve vaší chodbě bude vyjímat ozdobný fotorámeček s andílkem. Této andělské dekoraci, do které si dejte fotky svých milovaných, nejvíce sluší bílá barva rámu.

Další oblíbenou bytovou dekorací s motivem anděla je například noční lampička s podstavcem anděla, která vám udělá spoustu parády zejména v ložnici. Nadčasovou bytovou dekoraci představuje také ozdobná soška andílka, kterou můžete mít třeba v obývacím pokoji, ložnici či vstupní hale. V neposlední řadě je krásnou andělskou dekorací také svíčka ve tvaru anděla ve stříbrné barvě, která je doslova nepřehlédnutelná.

Dekorativní polštář s andělskými křídly

Jaké další andělské dekorace mohou krášlit váš domov po celý rok? Kromě andělů a andílků jsou to i andělská křídla. Velmi trendy jsou například andělská křídla na pověšení se vzkazem nebo citátem. Jako nástěnná dekorace vás možná osloví i velká andělská křídla na zeď. Zamilujete si rovněž dekorativní polštář ve tvaru andělských křídel, který vnese neopakovatelné kouzlo do obývacího pokoje, ložnice či dětského pokojíčku.

potrebujete-krasne-vanocni-dekorace

Andělská dekorace jako dárek

Andělé zkrášlí váš domov nejen během vánočních svátků nebo zimního období. Andělské dekorace vnesou lásku a harmonii do vašeho domova v průběhu celého roku. Tyto nadčasové dekorace představují také pěkný dárek pro každou příležitost, který udělá radost vašim nejbližším.

Své blízké můžete obdarovat například figurkou anděla, dekorativním polštářem ve tvaru andělských křídel, ozdobným fotorámečkem s andílkem nebo noční lampičkou s podstavcem ve tvaru anděla. Andělských dekorací, které vám poslouží jako milý dárek pro blízké, je opravdu spousta.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.