Jaké doplňky vybrat do bílé koupelny? Máme pro vás spoustu inspirace

Máte bílou koupelnu a přemýšlíte nad tím, jakými koupelnovými doplňky ji vybavit? Přinášíme vám několik tipů, prostřednictvím kterých svou koupelnu v bílé barvě perfektně doladíte. Které koupelnové doplňky jí tedy budou jednoznačně slušet?

jake-doplnky-do-bile-koupelny

Koupelna v bílé barvě vás nikdy nebude nudit

Bílá koupelna je nadčasová a nikdy nevyjde z módy. Symbolizuje čistotu a eleganci. Máte koupelnu v bílé barvě i vy? Její velkou výhodou je, že si můžete s jejím zařízením velmi pohrát. Do bílé koupelny v bílé barvě se hodí moderní či tradiční doplňky a její vzhled můžete dle libosti kdykoliv změnit.

Koupelna v bílé barvě vás nebude nikdy nudit. Vyberte si do ní koupelnové doplňky různých barev a materiálů, které podtrhnou její osobité kouzlo. Jak tedy zařídit koupelnu v bílé barvě? Zkuste se inspirovat našimi následujícími tipy.

Bílou koupelnu vybavte jednoduchým nábytkem bez zbytečného zdobení

Chcete se ve své bílé koupelně cítit dobře? V prvé řadě ji vybate jednoduchým koupelnovým nábytkem bez zbytečného zdobení. Umyvadlovou skříňku či koupelnové skříňky a police volte v matné či lesklé bílé barvě. S bílou koupelnou tvoří dokonalé spojení rovněž nábytek v barvě přírodního dřeva.

Jaké drobné doplňky do bílé koupelny? Záleží, pro jaký styl se rozhodnete

V bílé koupelně by vám rovněž neměly chybět misky na mýdlo, dávkovače tekutého mýdla, kelímky či stojany na zubní kartáčky. Vše slaďte také s nástěnným koupelnovým zrcadlem a případně i s odpadkovým košem. Přemýšlíte, jaký jednotný materiál a barvu u těchto koupelnový doplňků zvolit? Záleží na tom, v jakém stylu si budete chtít svou bílou koupelnu vybavit.

✓ Skandinávskému stylu sluší koupelnové doplňky v bílé nebo celodřevěné barvě. 

✓ Minimalistický styl upřednostňuje černé doplňky či doplňky s jemnými geometrickými vzory.

✓ Industriální styl koupelny staví na doplňcích ze stříbrného či černého kovu, dále mu sluší bílé koupelnové doplňky či doplňky imitující barvu šedého betonu.

Toužíte po bílé koupelně v glamour stylu? V tom případě ji vybavte bílými, černými, stříbrnými či zlatými doplňky.

Velmi oblíbený je také klasický styl, v rámci kterého je vhodná jakákoliv barva koupelnových doplňků. Misky na mýdlo, dávkovače tekutého mýdla či stojany na zubní kartáčky by však k sobě měly svým odstínem stoprocentně ladit.

jake-vybrat-doplnky-do-koupleny

Ručníky, koberce, závěsy či župany: Jejich barvou zkuste bílou koupelnu mírně rozzářit

Aby bílá koupelna s doplňky nepůsobila příliš neutrálně nebo nudně, zkuste ji rozjasnit koupelnovým textilem. A to ručníky, kobercem, závěsem, ale i zavěšenými župany. Je jenom na vás, jakou barvu si vyberete, v každém případě by měly k sobě tyto koupelnové textilie barevně ladit.

Bílou koupelnu oživte pokojovou rostlinou

Jakým způsobem ještě oživíte koupelnu v bílé barvě? Jednoznačně pokojovou rostlinou. V koupelně se bude dařit monsterám, pokojovému bambusu, kapradinám, šáchoru nebo orchidejím. Tyto pokojovky nezapomeňte přesadit do dekorativních květináčů, které budou ideálně v neutrální barvě.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.