Dekorace z umělé kožešiny

Díky huňatým dekoracím z umělé kožešiny se budete cítit doma opravdu dobře. Kožešinové dekorace, k nimž patří zejména koberce, přehozy nebo polštáře, vykouzlí v každém interiéru hřejivou a útulnou atmosféru. Umělá kožešina je zkrátka nadčasová a navíc její výroba nezpůsobuje utrpení zvířat.

Ložnice-s-kožešinou

Proč si vybrat dekorace z umělé kožešiny

Prostřednictvím dekorací z umělé kožešiny zútulníte svůj interiér, kterému dodáte vkusný a příjemný vzhled doplněný o teplo domova. Umělá kožešina je atraktivním doplňkem, který se díky své univerzálnosti hodní do interiérů různých stylů. Stačí ji pouze správně sladit s ostatním vybavením a dekoracemi - výsledek bude dechberoucí!

Proč dát přednost umělým kožešinám před těmi pravými? Dekorace z umělé kožešiny představují ekologičtější a etičtější alternativu. Jejich výroba totiž nevyžaduje utrpení zvířat.

Tipy na stylové dekorace z umělé kožešiny

Umělá kožešina s dlouhým vlasem nebo s krátkým vlasem je velmi všestranným materiálem, který můžete do svého domova zakomponovat různými způsoby. Zamilujete si například dekorativní polštáře z umělé kožešiny, kterými můžete vyzdobit sedačku či křeslo. Na jídelní židle si zase zkuste pořídit podsedáky a potahy z umělé kožešiny.

Spoustu parády u vás doma udělá také taburet s umělou kožešinou, kusový koberec z umělé kožešiny nebo deka (přehoz) z umělé kožešiny. Tyto stylové dekorace z hřejivého a měkoučkého materiálu si zkrátka nebudete moci vynachválit!

Kožešina-pro-domácnost

Umělá kožešina jako koberec: Nejoblíbenější je imitace ovčí kůže

K nejoblíbenější umělé kožešině na zem jednoznačně patří umělá ovčí kůže. Tato dekorace do stylového interiéru udělá spoustu parády nejen v obývacím pokoji, ale také v ložnici nebo na chodbě. Není totiž nad to, vstát z postele nebo sedačky a došlápnout bosýma nohama do měkoučkého a heboučkého kožíšku.

Umělou kožešinu bílou, která dokonale imituje pravou ovčí kůži, nemusíte používat pouze jako koberec. Přehodit ji můžete například také přes křeslo nebo sedačku. Umělou ovčí kůži přitom pořídíte nejen v bílé či krémové barvě. Úžasně vypadá také umělá kožešina šedá nebo umělá kožešina hnědá.

A do jakých interiérů se tato umělá kožešina jako koberec na zem nebo přehoz na sedačku či křeslo hodí nejvíce? Bez umělé ovčí kůže se neobejdou zejména interiéry zařízené v přírodním, rustikálním a skandinávském stylu. Umělá ovčí kožešina sluší také moderním interiérům.

Jak pečovat o umělou kožešinu?

Máte svůj domov vybavený dekoracemi z umělé kožešiny? Aby byly dlouho krásné, věnujte jim náležitou péči. Umělou kožešinu pravidelně vyklepávejte a vysávejte od nečistot. Další údržba se odvíjí od konkrétních instrukcí výrobce. Některé umělé kožešiny lze čistit vlhkým hadříkem nebo prát v ruce, další můžete prát také v pračce maximálně na 30 stupňů Celsia.

Na co je ale podstatné myslet? Umělou kožešinu nikdy nežehlete ani nesušte v sušičce prádla. V případě umělých kožešin bílých nebo krémových se také vyhněte bělení. V opačném případě byste si tuto nádhernou dekoraci zbytečně zničili.

žena-s-hrnkem-na-koberci

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.