Tepelně odolné podložky, originální misky na jídlo, sada 2
Kód: 31724Detailní popis produktu
Tepelně odolné podložky jsou jedním ze základních prvků kuchyňského vybavení Krájením, sekáním a filetováním začíná připravování výtečných jídel. Vícevrstvé tvrzené sklo, ze kterého byly desky vyrobeny, zaručuje, že horké pánve, hrnce nebo jiné teplé nádobí nezanechají na něm stopy. Neabsorbují pachy, takže klidně na nich můžete krájet maso, ryby zeleninu, díky tomu je používáni těchto desek velmi hygienické. Lze je mýt v myčce, snadno se čistí. Mají protiskluzovou ochranu, díky které podložky nezpůsobí potíže během používáni, budou stabilní a nesklouznou z pracovní desky nebo ze stolu. Obdélníkové prkénka se budou také hodit jako ochrana povrchu před nečistotami, například stěny při vaření. Potisk na podložkách vypadá velmi esteticky, je nápaditý a dává pocit čerstvosti v místnosti, ve které se nachází. Mohou být také velmi užitečným dárkem pro každého, kdo tráví čas v kuchyni s velkým potěšenímVlastnosti výrobku:
- Ochranné podložky dokonale chrání pracovní desku před účinky vysokých teplot.
- Podložky jsou vyrobeny z tvrzeného skla, což je činí velmi trvanlivými.
- Mají šest protiskluzových nožiček, které zabraňují volnému pohybu desek.
- Díky vysoké kvalitě použitého materiálu jsou podložky velmi hygienické.
- Podložky mohou úspěšně nahradit prkénko na krájení.
- Velmi hezký potisk působí, že podložky se stanou taký výzdobou kuchyně.
- Materiál: tvrzené sklo
- Barva: bílá, zelená
- Protiskluzové podložky: ano
- Odolnost proti vysokým teplotám: ano
- Počet kusů v balení: 2
- Lze mýt v myčce: ano
- Délka (cm): 52
- Výška (cm): 0.9
- Šířka (cm): 30
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dvojité ochranné kryty na sporák |
---|---|
Barva: | zelená |
materiál: | tvrzené sklo |
barva: | zelená |
výška (cm): | 0.9 |
šírka (cm): | 52 |
Dominantní barva: | zelená |
Výrobce: | Kesper |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.