Polévková mísa, 2 ks, 320 ml, modrá
Kód: 55294Detailní popis produktu
Polévková mísa, 2 ks, 320 ml, modrá od holandského výrobce Excellent Houseware. Tato sada bude vynikajícím doplňkem nádobí a umožní vám vychutnat tekuté pokrmy v době oběda. Kromě toho je skvělé pro podávání mléčných polévek na snídani. Kromě toho může být taková sada šálků vynikající základnou pro podávání salátů nebo občerstvení ve formě ořechů, preclíků nebo lupínek.
Keramická polévka mísa set má velmi všestrannou aplikaci, a to jsou takové položky, které oceňujeme nejvíce kvůli možnosti jejich použití při současném snížení úložného prostoru. Sada dvou misek je skvělá pro servírování teplých tradičních polských polévek, polévek a světových pokrmů. Obzvláště výhodné v nich můžete podávat guláš, léky, krémové polévky nebo dokonce jednorázové pokrmy.
Sada polévkových mís je určena pro 2 osoby. Každá mísa byla vyrobena z vysoce kvalitní keramiky malované modře, skvrnité. Barva není nudná, protože poháry zdobí hnědý pás na chvění. Každá z misek byla správně tvarovaná, aby se jídlo tekuté misky pohodlně. Elegantní zpracování a modré zbarvení z něj činí obtěžující sérii a zároveň si dobře hraje s nádobím. Sada mísy je doporučena pro moderní interiéry i tradiční interiéry ve venkovském stylu, kde vládnou tradiční polské pokrmy.
Vlastnosti produktu:
- sada 2 polévkových šálků,
- vyrobené z vysoce kvalitní keramiky,
- brilantně pro léky, guláš, bigos,
- výjimečně stylové a praktické zpracování,
- vysoce kvalitní surovina pro styk s potravinami,
- modrá skvrnitá barva,
- optimální kapacita — až 350 ml,
- zajímavá stylistika a módní design,
- produkt nizozemského výrobce EH Excellent Houseware.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jídelní sady |
---|---|
Barva: | modrá |
Dominantní barva : | modrá |
Dominantní materiál : | keramika |
průměr (cm) : | 11,5 |
objem : | 320 ml |
tvar : | kulatý |
výška (cm) : | 12 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.