Skladování bot v malém bytě - kde začit?

Kobieta_w_garderobie_z_butami_skomp

 

V zimě je velmi důležité správné skladování obuvi. Každý z nás v životě viděl chodbu, ve které je příliš mnoho bot. Příliš málo místa však není dobrým vysvětlením. Jak tedy zorganizovat místo na boty a tímto usnadnít skladování? Zveme vás na námi připravený článek, ve kterém vám představíme několik zajímavých návrhů pro skladování bot v malém bytě.

 

Tipy, jak správně skladovat boty

Malý byt způsobuje, že většina lidí cítí omezení možností skladování věci. Problém s ukládáním obuvi obvykle začíná, když máme příliš mnoho obuví. Znamená to ale, že bychom měli obuv vyhodit nebo ji rozdat rodině a přátelům? Určitě ne.

Přemýšlíte o tom, které boty nosíte častěji a které méně často. Pokud si již vyberete několik párů, které se vám nejvíce líbí, můžete zbytek obuvi použít k zabalení do boxů a odložit do sklepa. Správný nápad vám pomůže vyhnout se příliš velkému množství párů bot. V létě zimní obuv skladujte v sklepě, zatímco v zimě balte letní boty do kartonové krabice. Tímto způsobem se prostor ve vašem bytě vyhne zbytečnému nepořádku.

 

Skříňky a organizéry na boty

Jedním z nejznámějších a nejběžnějších způsobů, jak efektivně ukládat boty, jsou skříňky na boty a organizéry. Skříňky jsou samozřejmým řešením, pokud jde o skladování obuvi. Nemohou však být velké, protože v malých bytech se počítá každý metr čtvereční. Pojďme tedy vybrat skříňku, která je vysoká a úzká. Tento kus nábytku mohou také využít vaši hosté. Skříňky na boty budou vždy velmi zajímavé.

Nákup speciální skříňky na boty však nemusí být nutný. Zejména proto, že v malé chodbě není vždy místo. Místo skříňky na boty najdete transparentní organizér s několika přihrádkami, který je vhodný pro uložení obuvi do skříně.

 

Lavice do předsíně - funkční způsob ukládání obuvi.

Dalším způsobem, jak ekonomicky skladovat boty, je funkční lavice, kterou lze umístit na chodbě. Pravděpodobně se již někteří setkali s takovým řešením. V malých bytech každé místo je důležité, takže funkční úložná lavička bude chytrou volbou.

Kdo z nás nemá rád úložné prostory, které usnadňují život a šetří místo v bytě? Lavička s úložným prostorem je jen jednou z módních doplňků. To však není konec výhod tohoto nábytku. Může také plnit dekorativní funkci. Toto řešení může být velmi užitečné, když máme malé děti.

Není to příliš na jeden malý kus nábytku? Moderní řešení nám stále více umožňují používat mnoho „triků“. Existuje mnoho modelů takových sedadel, díky nimž určitě najdete ten, který bude vyhovovat vašemu vkusu. Stylové a funkční sedadlo v předsíni bude pasovat do každého interiéru a navíc vám pomůže zdobit váš domov. Zkusme tedy koupit takový multifunkční nábytek a užít si ušetřený prostor.

 

1570440004

 

Možná taška?

Poslední položkou, která nám pomáhá skladovat boty, je cestovní taška na boty. Jedná se o poněkud odlišný typ organizéru, který funguje podobně jako u předchozí položky. Střed takové tašky je vybaven několika kapsami. Tyto kapsy jsou průhledné, takže se nemusíte bát - nemusíte vytáhnout všechny páry, abyste našli ten nejlepší:)

Kromě toho jsou kapsy vyrobeny ze speciálního materiálu, který zabraňuje pohybu naší obuvi, a co je nejdůležitější - neznečistí se (také boty). Ten neobvyklý organizér je 100% vhodný pro delší cesty, když si nejsme jisti, co budeme potřebovat. Ukládání obuvi nemusí být únavné a cestovní taška na boty se zdá být atraktivní a plně moderní formou skladování, že? Takovou cestovní tašku na boty lze vždy zavěsit na věšák. Taška na boty také pomáhá chránit obuv. Chytrá, že?

Na trhu existuje mnoho podobných řešení, která mohou organizovat prostor v malých bytech. Dobrá organizace místa poskytuje spoustu prostoru.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.