Svícen na čajovou svíčku - snadný způsob vytvoření nálady

Co je malé, to je milé. Toto rčení platí dvojnásob o svícnu na čajovou svíčku. Jde o bytovou dekoraci malých rozměrů, která ovšem dokáže vašemu bydlení dodat unikátní kouzlo. A to zvlášť po zapálení svíčky. Chcete si pořídit nový svícen na čajovou svíčku? Vytvořit jedinečnou náladu pomocí tohoto doplňku můžete u vás doma hned několika způsoby.

Svíčka-ve-sklněném-svícnu

Svícnů na čajovou svíčku není nikdy dost

Svícen na čajovou svíčku je stylovým dekorativním doplňkem, který nikdy neomrzí. Zvlášť po zapálení čajové svíčky si budete pochvalovat, že tato bytová dekorace do vašeho domova vnesla jedinečnou atmosféru.

Čím vás svícen na čajovou svíčku jednoznačně osloví? Tento estetický doplněk dodá každé čajové svíčce přímo elegantní vzhled. Svůj domov si můžete vybavit nejen jednoduchým svícnem na jednu čajovou svíčku. Unešeni budete také ze svícnu, který je dělaný hned pro několik čajových svíček. Velmi záleží i na materiálu svícnu na čajovou svíčku. Které z nich jsou ty nejoblíbenější?

Skleněný svícen na čajovou svíčku je klasikou, která neomrzí

Nejoblíbenějším typem svícnu na čajovou svíčku je bezkonkurenčně jednoduchý model vyrobený z průhledného skla. Podmanivou až intimní atmosféru pomocí skleněných svícnů na čajovou svíčku vytvoříte nejen v obývacím pokoji, ale také v koupelně či v ložnici. Pořídit si můžete rovněž designové svícny na čajové svíčky vyrobené ze skla, a to třeba ve tvaru koule se sušenými květinami nebo doplněné o moderní kovové stojany.

Konvice-se-svíčkou

Když se krása a design snoubí v jednom: Dřevěné svícny na čajovou svíčku

Chcete si svůj domov ozvláštnit skutečně originálním způsobem? V tom případě si pořiďte stylový dřevěný svícen na čajovou svíčku, kterému bude slušet umístění zvláště v obývacím pokoji. Pořídit si můžete třeba dřevěné svícny ve sloupcovitém nebo nepravidelném tvaru, a to samostatně či v celé sadě.

Nemusíte se bát, dřevěné svícny na čajovou svíčku jsou zcela bezpečné. Čajovou svíčku totiž vkládáte přímo do kovové vložky, díky čemuž ke vzplanutí dřeva rozhodně nedojde.

Je libo kovové svícny na čajovou svíčku?

Kromě skleněných a dřevěných svícnů si zamilujete rovněž svícny na čajovou svíčku vyrobené z kovu. Právě kovové svícny na čajové svíčky představují designový bytový doplněk, který se hodí zvláště do moderních interiérů nebo interiérů vybavených v industriálním stylu. Vašemu domovu budou slušet zejména svícny na čajové svíčky z černého nebo zlatého kovu, které jsou určené na jednu nebo více čajových svíček. Stačí nahlédnout do naší nabídky a vybrat si kovový svícen přesně podle svých představ.

Pro dokreslení sváteční atmosféry: Vánoční svícen na čajovou svíčku

Chcete si užít nádhernou vánoční atmosféru? Pořiďte si mimo jiné také vánoční svícen na čajovou svíčku, který u vás během svátků udělá spoustu parády. Na tuto vánoční dekoraci je nádherný pohled jak před zapálením, tak po zapálení čajové svíčky.

Ozdobit svůj domov můžete například jednoduchým vánočním svícnem na jednu čajovou svíčku. Na jídelním stole nebo na konferenčním stolku bude nádherně vypadat také kruhový vánočním svícen na čtyři čajové svíčky. Když jej doplníte o jehličí, šišky nebo vánoční koule a baňky, skvěle vám poslouží jako stylová alternativa adventního věnce.

zimní-sestava-se-svícnem

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.