Už máte nafukovacího jednorožce nebo plameňáka?

beautiful-outdoor-swimming-pool-in-hotel-resort-HRQUFL9-min

Nafukovací matrace k létu zkrátka patří. Co si jimi zpříjemnit také letošní sezonu? Obří nafukovací lehátka nebo čluny vám budou dělat příjemnou společnost nejen při vodních radovánkách, můžete na nich také odpočívat nebo se opalovat. Pokud chcete být trendy, pořiďte si designové nafukovací matrace do vody. A to třeba tolik oblíbeného nafukovacího jednorožce nebo nafukovacího plameňáka.

Nafukovací jednorožec a nafukovací plameňák: Top lehátka do vody

Kdo letošní léto nemá nafukovacího jednorožce nebo nafukovacího plameňáka, ten jako by nebyl. Tyto trendy nafukovací matrace do vody zažívají v posledních letech obrovský boom. Vzhledem k jejich velikosti si na nich můžete bezstarostně relaxovat třeba v bazénu a u toho popíjet svůj oblíbený drink.

Tyto obří nafukovací lehátka vám poslouží také jako pohodlné matrace k lenošení či k opalování, a to nejen u bazénu, ale také na pláži. Na nafukovacím plameňáku nebo třeba na nafukovací labuti si však nemusíte lebedit pouze sami. Vzhledem ke své velikosti jsou určeny pro dvě osoby, jejichž celková váha nepřesáhne 200 kilogramů. 

Pokud se na takovém nafukovacím plameňákovi nebo nafukovací labuti budete plavit po moři, nemáte se čeho bát. Tyto nafukovací plážové doplňky mají po stranách pevná madla, kterých se můžete zachytit dle potřeby.

 

girl-on-inflatable-ring-in-swimming-pool-PWNK6FY-min

 

Trendy nafukovací matrace k nakousnutí

Jestli už toto léto máte fotku s nafukovacím plameňákem nebo nafukovacím jednorožcem, rozhodně to nestačí. Pořiďte si do bazénu nebo na letní dovolenou k moři další stylové nafukovací matrace. Velkým hitem jsou nafukovací matrace ve tvaru melounu, pizzy, lízátka, zmrzliny, hranolek, hot dogu nebo ananasu.

Tyto trendy nafukovací matrace jsou doslova k nakousnutí. Není proto od věci, když si letošní léto pořídíte alespoň jedno nafukovací lehátko v tomto novém designu, které vám zpříjemní čas opalovaček a vodních her. K nakousnutí jsou ovšem také nafukovací kruhy ve tvaru donutu nebo kolečka ananasu, se kterými můžou řádit ve vodě nejen dospělí, ale také větší děti.

Tip: Vaše děti k bazénovým radovánkám jistě využijí také nafukovací matraci ve tvaru velryby. Líbit se jim bude také obří nafukovací lehátko ve tvaru kachny, na které mohou rozjímat až dvě osoby.

 

group-of-diverse-friends-enjoying-the-pool-with-PG69F2E-min

 

Nafukovací matrace vhodné na letní party

Léto je nejen časem vodních radovánek a chytání bronzu ze sluníčka, ale také časem nekonečných letních party. Pokud chystáte sešlost s přáteli, na které budete grilovat, bavit se, ale také se koupat v bazénu, rozhodně si pořiďte nafukovací matrace, které vaši letní party povznesou na novou úroveň.

Co vám v bazénu rozhodně nesmí chybět? V každém případě nafukovací matrace ve tvaru andělských křídel, nafukovací matrace ve tvaru plné sklenice piva či nafukovací matrace ve tvaru nápoje mojito. Pokud si navíc během vodním radovánek potřebujete někam odložit nápoj, není problém. Vhod vám přijde například nafukovací plovoucí bar nebo nafukovací půllitr na chlazení piva.

Přednosti nafukovacího plovoucího baru či nafukovacího půllitru na pivo si můžete vychutnat také tehdy, když budete v bazénu sami. Jednoduše si lehněte třeba do nafukovacího jednorožce a svůj oblíbený nápoj i jídlo, které máte rádi, si nachystejte do plovoucího baru. Budete je tak mít po ruce, kdykoliv to budete potřebovat.

Nafukovací hračky a hry: Vodní skluzavka či nafukovací rodeo

Nekonečnou zábavu v bazénu a v moři vám zajistí také nafukovací hračky a hry. A nemusí jít přitom pouze o nafukovací míč. Spoustu zábavy si užijete také s nafukovacím rodeem, což je vodní hra určená celkem pro pět hráčů. 

Hned vedle bazénu si navíc můžete postavit nafukovací basketbalový set, který je bezpečnou zábavou zvláště pro děti. Malým klukům určitě přijde vhod také nafukovací boxerským ring. A aby toho nebylo málo, zkuste svým dětem ještě nafouknout vodní skluzavku. Prostřednictvím této nafukovací hry přeměníte svou zahradu ve vodní park, díky čemuž si vaše děti užijí hodiny a hodiny legrace.

Nafukovací matrace pro odpočinek: Je libo nafukovací křeslo nebo polštář?

Použití nafukovacích matrací má takřka nekonečné možnosti. V každém případě by vám neměly chybět ani nafukovací matrace vhodné pro odpočinek, které vám zajistí dokonalé pohodlí u bazénu nebo také na pláži. Příjemnou společnost vám bude dělat třeba nafukovací matrace pro dvě osoby, nafukovací křeslo s opěrkami, nafukovací polštář nebo nafukovací podložka pod nohy.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.