4 levné dekorace pokojů, které změní interiér

Znudění dekorem obývacího pokoje, hledáte způsob, jak vylepšit aranžmá prostřednictvím zajímavých dekorací místnosti? V tomto článku se pokusíme najít nejzajímavější návrhy za atraktivní ceny, které vám umožní efektivně změnit interiér  salonu - a to vše s vědomím nejnovějších trendů .

 

1579018439

 

  1. Textil k záchraně - nejen výměna dekorativních polštářů

 

Mezi nápady na dekorace pokojů,často se objevují návrhy na nové polštáře a textilní prvky ve výrazných barvách,  ich originální desing může docela často změnit uspořádání obývacího pokoje. V kategorii dekorativních polštářů si můžete snadno vybrat v souladu s trendy - v nabídkách výrobců a na mezinárodních veletrzích můžete vidět několik zajímavých návrhů, min.

 

- Dekorativní polštáře v zemských tónech s přírodními motivy - rok 2020 lze popsat jako stále větší návrat k přírodě a přírodním materiálům, a proto stojí za to věnovat zvláštní pozornost polštářům potaženým bavlnou, lněným materiálem  a odpovídajícími přehozy na postel, např. Z recyklované bavlny. Obzvláště pozoruhodné jsou mírně silnější textury bavlny (např. Dekorativní polštář ENOA, dekorativní polštář SHINE).

- Sázejte na barvu roku Classic Blue - nasycená tmavě modrá vedle lahvové zelené a hořčice je jednou z nejoblíbenějších barev v moderním uspořádání. Tato barva se hodí zejména pro gauče a křesla v šedé, hnědé a ecru, kde to bude zajímavý barevný průlom.

-Velur a semiš - to jsou stále populárnější textury mezi záclonami a ozdobnými polštáři. Tyto materiály jsou nejen příjemné na dotek, ale také mohou být skvělým základem pro jakékoli uspořádání.

-Při výběru textilu jako dekorací do místnosti  také třeba věnovat pozornost stále populárnějším etnickým vzorům a květinovým motivům, které potěší stále rostoucí publikum v různých evropských zemích a stávají se novým trendem v interiéru.

 

 

  1. Originální lampy a dekorativní osvětlení - vytvářejí neobvyklou atmosféru

 

Skvělou výzdobou místnosti mohou být také správně vybrané lampy, které ve dne mohou být skvělou ozdobou a v noci vytvářejí jedinečnou, útulnou atmosféru. V této široké kategorii najdete jak dražší, rozsáhlejší vícebodové žárovky, tak mírně skromnější návrhy v různých stylech.

 

Lampy_1

  1. Dřevěné stínítko SHELBY, Ø 44 cm, hnědá barva
  2. Bambusové stínítko DALE, Ø 40 cm, šedá barva
  3. Kulatá stropní lampa, 34 cm, černá barva
  4. Stolní lampa GLOBUS, 9 LED, černá barva
  5. Třínohá stojíci lampa, 143 cm, černá barva
  6. Dekorativní lampa ETEL, 55 cm

 

  1. Levný způsob, jak vytvořit velkolepé dekorace pokojů - dekorace na zeď

 

Nástěnné dekorace jsou bezpochyby nejlevnější a nejméně časově náročný způsob zdobení našeho pokoje. V této kategorii dekorace pokojů si můžeme vybrat mezi několika skupinami produktů, nejoblíbenější jsou:

 

-Kovovoplastické instalace - zvláště vhodné pro moderní a drsné interiéry. V této kategorii najdete jak umělecké instalace s lesklým kovem, tak jednoduché koncepty složené z písmen, které dokonale ladí s umělou vegetací a dodatečným osvětlením.

-Dekorativní obrazy - nejoblíbenější návrh na dekorace na zeď, který si zákazníci vyberou. V tomto případě si můžeme vybrat jak klasické, minimalistické obrázky s univerzálním motivem, tak vybrat odvážnější vzory a motivy, které mohou dočasně změnit dekoraci místnosti.

-Mapa stíracích losů - v nabídce výrobců dekorativních předmětů stále častěji najdete ... stírací mapy. Nepochybně jde o nákladově efektivní výzdobu, která do interiéru přidá osobní charakter - zapisuje místa, která jsme navštívili.

-Plakáty - nápad na výzdobu místnosti, který, i když to nezní velmi vážně, může být díky snadné instalaci a rychlé výměně skutečně dobrou alternativou nástěnné malby nebo zavěšených dekorativních instalací. Zejména doporučujeme zvážit plakáty se zemskými motivy nebo například příšery nebo rostliny, které jsou v tomto roku oblíbeným tématem interiérového designu.

Ozdoby_scienne_1

  1. Stírací mapa světa, 60 x 82 cm, černá barva
  2. Abstraktní obraz z kovu, moderní nástěnné dekorace vyrobené kovovoplastickou technikou.
  3. Abstraktní obraz z kovu, moderní nástěnné dekorace vyrobené kovovoplastickou technikou.
  4. Černé nástěnné hodiny Ø 70 cm, kovové s římskými číslicemi, Atmosphera
  5. Fotorámeček, vícesnímek, koláž, 28 x 74 cm, šedá barva
  6. Kovový obrázek s květinovým motivem, moderní nástěnná dekorace vyrobené kovovoplastickou technikou.

 

  1. Fotorámečky - nadčasová personalizovaná dekorace pro místnost

 

Dnes je obtížné najít dům, který by neměl fotorámečky se vzpomínkami na členy domácnosti s výjimečnými okamžiky života. Fotorámečky jsou ve skutečnosti nejjednodušší a nejlevnější způsob, jak vyzdobit byt nebo dům - díky široké škále různých modelů a materiálů máme možnost vybrat si ten nejlepší produkt pro náš interiér.

 

Naši  pozornost, získali rámečky které lze libovolně sestavit a zobrazit váš oblíbený obrázek. Spirálový multirámeček, který působí dojmem prostornosti. Pokud je náš byt vyzdoben v klasickém stylu, můžeme se také pokusit o mírně odvážnější výběr fotorámečku z kovu, který do jakéhokoli uspořádání zavede trochu průmyslového stylu.

ramki-na-zdjcie_1

  1. Otočný fotorámeček, 24x17 cm, šedá barva
  2. Rám pro 10 fotografií, multirama
  3. Fotozávěs , MAPA SVĚTA, 58 cm černá barva
  4. Fotorámeček  10 x 15 cm, závěsný, vintage, ozdobný
  5. Rám pro 11 fotografií - multirama
  6. Skládací fotorámeček, plastový dekorativní fotorámeček, Atmosphera

 

Obzvláště dobrá dekorace místnosti, která upoutá oči hostů a členů domácnosti, je multirama pro fotografie. V této kategorii najdete široký výběr návrhů od oblíbených výrobců, např. Atmosphera nebo Home Styling Collection. Doporučujeme také multirámečky s motivem dřeva, které se letos dokonale hodí k přirozenému stylu a výrazným motivům květin také exotických.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.